3 6 7 8 9 1 0

Het nieuwe Meldpunt Stadsbeheer 367 acht, negen tien (3678910), kunt u bellen als er trottoirtegels loszitten, die gevaar kunnen opleveren, als er een gat in de weg is ontstaan door wat dan ook, een verstopt riool, straatverlichting doet het niet, stankhinder, kortom alles wat niet goed functioneert kunt u melden.

Bel en u komt uit bij een van zes medewerkers van de dienst Stadsbeheer (vroeger Openbare Werken) aan de Gotenburgweg 46. Zij zorgen ervoor dat uw melding bij de juiste Wijkpost van Stadsbeheer in de stad of bij andere instanties terecht komt.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn