Paddepoel nieuws

customLogo.gifVoor de kinderen van Fatma Abdelaziz, die op 21 maart 2010 vermoord werd door haar exman, werd gisteren een benefietconcert georganiseerd in Paviljoen Sassenhein in Haren. De stichting Vrienden van Fatma, opgericht door collega's van de Groninger Archieven, wil de kinderen iets extra's geven - zoals uitstapjes, speelgoed, de mogelijkheid om te sporten - zodat ze een normaal mogelijk leven kunnen leiden. "Fatma had heel goeie collega's", zeggen Nagla en Badriya, die blij verrast zijn over de steun vanuit Fatma's werk. "Mensen zorgen voor haar kinderen", zegt Nagla. "Dat betekent dat ze een goed mens was." Optredende artiesten waren Meindert Talma, Vera & Sabina, Anneke Claus, Bert Hadders & de Nozems, Tineke Rouw & buikdanseressen, Bond tegen Harries en DJ Fontymonky.

Meer informatie over de Vrienden van Fatma: klik hier

Het rekeningnummer van de stichting is: 11.40.58.458

Helaas was de redactie niet op de hoogte van dit initiatief. Het nieuws is uit het Dagblad van het Noorden van 25 september waar een pagina gewijd is aan Fatma.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn