Paddepoel nieuws

zwerfvuilWist u dat onze kinderen betrokken zijn en worden bij het opruimen van het zwerfvuil? Een fantastisch initiatief om te leren hoe je met je omgeving om hoort te gaan. De kinderen beseffen zich maar al te goed wat de consequenties zijn van het achterlaten van rommel. De omgeving is niet meer netjes en andere mensen moeten onnodig weer de rommel van een ander opruimen en wie betaald de kosten?  De kinderen in de wijk doen dan ook een dringend beroep op alle Paddepoelers:

Deponeer uw afval daar waar het hoort en spreek elkaar aan als u iemand ziet die zich hier niet aan houd. Zo houden we Paddepoel schoon. Daar willen we trots op zijn.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn