Paddepoel nieuws

Ja, u leest het goed! Een tijdschrift boordevol interessante informatie voor ouderen in Groningen. ‘Bij de Tijd’ heet dit blad en het verschijnt drie keer per jaar.

Allerlei onderwerpen komen aan bod

Bij de Tijd gaat over allerlei onderwerpen die met het ouder worden te maken hebben. Op het gebied van wonen bijvoorbeeld, verandert er nogal wat de laatste jaren. In Bij de Tijd volgt u de ontwikkelingen in Groningen op de voet. Onlangs schreef Bij de Tijd een artikel over een nieuw woonproject in Lewenborg. Ook welzijn is een vaak terugkerend thema met aandacht, die men besteedt aan activiteiten voor ouderen, bewegen en gezondheid of aan vrijwilligerswerk. Het onderwerp zorg komt regelmatig aan bod in artikelen over de nieuwe Wet op de Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wat voor gevolgen heeft deze nieuwe wet nu eigenlijk voor u als oudere? Bij de Tijd houdt u op de hoogte. Ook wil men graag de mening van ouderen laten horen, zoals in het artikel over de nieuwbouw van Maartenshof. In Bij de Tijd leest u wat de bewoners er zelf van vinden.

Ook gezellige onderwerpen

Naast al deze informatie vindt u ook gezellige onderwerpen zoals bijvoorbeeld de puzzel, af en toe een recept en tips voor leuke uitjes in de stad of omgeving.

Bij de Tijd is een uitgave van de stichting MJD (Maatschappelijke & Juridische Dienstverlening) en kan verschijnen dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Groningen.

Stuur een briefje of een email

Woont u in Groningen en wilt u ook een abonnement op Bij de Tijd? Stuur dan een voldoende gefrankeerd briefkaartje met uw naam en adres aan MJD, administratie Bij de Tijd, Herman Colleniusstraat 18, 9718 KT Groningen. Emailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan zorgen wij dat u Bij de Tijd drie keer per jaar in uw brievenbus vindt. Zodat u helemaal Bij de Tijd blijft!

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn