Paddepoel nieuws

kidscasaVanaf respectievelijk 1 maart en 1 april 2019 zullen kinderdagverblijf Little World en kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Grote Beer onderdeel uitmaken van Kidscasa Kinderopvang.
Kidscasa Kinderopvang is met een groot aantal locaties actief in Drenthe, maar heeft ook locaties in Groningen en Friesland. Met de overnames van Little World aan het Taco Mesdagplein en De Grote Beer aan de Grote Beerstraat en Orionlaan in Groningen vestigt Kidscasa Kinderopvang zich nu ook in de stad Groningen.

Marike Hogewerf, huidig eigenaar van De Grote Beer gaat met een gerust hart een stapje terug doen. ,,De overname door Kidscasa Kinderopvang geeft De Grote Beer uitstekende toekomstperspectieven en biedt kansen en mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en verdere professionalisering voor kinderen, ouders en medewerkers”.

Kidscasa biedt jaarlijks opvang aan ongeveer 2030 kinderen, verdeeld over verschillende locaties en opvangvormen in Groningen, Friesland en Drenthe. Kidscasa geeft aan dat er ondanks de overname weinig zal veranderen voor ouders en kinderen. ,,Het team op de overgenomen vestigingen blijft hetzelfde, dus voor ouders en kinderen blijven alle vertrouwde gezichten aanwezig. We kijken ernaar uit om de kinderen en hun ouders te verwelkomen”, aldus de directie van Kidscasa Kinderopvang; Leonie Schuiten en Martijn Oosterheert. ,,We willen ons onderscheiden door ons enthousiasme, onze kwaliteit, onze klantvriendelijkheid en onze uitstekende zorg voor de kinderen. Een zekere omvang is belangrijk om op lange termijn levensvatbaar te blijven en vanuit deze optiek zijn wij dan ook in gesprek gekomen met Little World en De Grote Beer. De kinderopvangbranche is erg afhankelijk van de besluitvorming van de overheid. Om hier goed op in te kunnen spelen is het fijn wanneer de kracht en expertise van een middelgrote organisatie ten dienst staat van een lokaal en kleinschalig aanbod.”

Door de groei van het aantal kinderen is Kidscasa ook op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers. Op www.kidscasa.nl staan meerdere vacatures.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn