Paddepoel nieuws

altDe herinrichting van het Bessemoerpark wordt voortvarend opgepakt. Nu de problemen rond het aangetroffen asbest zijn opgelost, staat niets een snelle aanpak nog in de weg. De werkzaamheden worden, na de zomervakantie, in één keer uitgevoerd. Vanmiddag werd alvast een grote boom (soort beuk) met groot materieel verplaatst naar de plek waar tot voor kort de zgn. bejaardenwoningen van Nijestee stonden. Meer over het Bessemoerpark en het aldaar geprojecteerde nieuwe buurtcentrum voor Paddepoel Zuidoost en de Tuinwijk vindt u verderop op deze site.

 

altalt

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn