Paddepoel nieuws

hulpverlening_-_groningenGemiddeld twee a vier keer per dag horen we de sirene's van een ambulance, politie of brandweer door de wijk. De Eikenlaan en de Zonnelaan, waar het tramtracé gepland is, staan op de gebruikelijke tijden vast door het passerende verkeer. Bewoners van Paddepoel en Selwerd maken zich grote zorgen over de aanrijdtijden van de hulpdiensten bij de aanleg van de tram. Alles is compacter en hoe manouvreert de hulpverleningsdienst straks over de rijbanen?  De wijkraad heeft toezeggingen van de gemeente gekregen dat inzicht gegeven zou worden in de aanrijdtijden van de hulpverleningsdiensten bij calimiteiten. Immers elke minuut telt bij calimiteiten en kan men garanties geven dat de aanrijdtijden gelijk blijven als in de huidige situatie? Wat is de reden van het uitblijven van deze informatie. De wijkraad hebben wij gevraagd ons hierover te willen informeren. Later meer.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn