Paddepoel nieuws

bevrijdingsmarkt_-_bernlefVandaag organiseerd Verzorgingshuis Bernlef van 14.00 - 17.00 uur een Bevrijdingsmarkt. De opbrengst is voor de aanschaf van een duo fiets om met de cliƫnten te kunnen gaan fietsen. Door standhouders worden sieraden, kleding, oosterse producten, streekprodukten, kaarten, zelfgemaakte producten en lekkere hapjes verkocht. Muzikaal wordt deze middag omlijst met gezellige muziek verzorgd door Jan Warntjes. Ook zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Avontuuir, grabbelton of bij het prijzenhuis. Doneren voor de duofiets? Er staat een donatiebus bij de receptie.
De opening van de SNS bank op het winkelcentrum Paddepoel had mede als reden dat veel ouderen bankieren bij deze bank. Reden om de bank te vragen om een deel van de fiets te willen sponceren. Helaas hebben we tot nu toe nog geen antwoord op ons verzoek mogen ontvangen.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn