Paddepoel nieuws

aanhangwagen_een_plaag_in_de_wijkDeze aanhangwagen rouleerd al ruim een jaar op verschillende locaties binnen de wijk Paddepoel. Vaak geparkeerd op plekken die tot onveilige en onoverzichtelijke situaties leiden. De wijkagent is gevraagd of hier ook iets tegen is te ondernemen. Er is contact geweest met de eigenaar en deze zou hem verplaatsen. Tot op heden zonder resultaat. Wettelijk kan de politie helaas niets ondernemen. Veiligheid staat bij ons voorop. Kinderen op de fiets en automobilisten worden beperkt in het zicht.  De aanhangwagen heeft geen dienst en de eigenaar willen wij dan ook verzoeken rekening te willen houden met de leefomgeving en een passende parkeeroplossing te zoeken.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn