Paddepoel nieuws

humanitas_logoInformatiemiddag over het mantelzorgcompliment op 11 april van 14:00 - 16:00 BSV de Waterman

Ook dit jaar komt een groep mantelzorgers weer in aanmerking voor een mantelzorgcompliment van €250. Heeft u nog geen mantelzorgcompliment aangevraagd en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een mantelzorgcompliment, kom dan naar onze bijeenkomsten.

Mantelzorg is zorg die vaak vanzelfsprekend wordt gedaan, omdat je een band hebt met degene die hulp nodig heeft. Kortom ‘dat doe je toch gewoon’. Mantelzorgers verrichten hiermee een belangrijk aandeel van de zorg die in de thuissituatie wordt gegeven. De overheid waardeert dit enorm en doet dit via een mantelzorgcompliment van €250.

Wilt u hier meer over weten, wilt u weten of u in aanmerking komt en hoe u dit kunt aanvragen, heeft u hulp nodig bij de aanvraag?  Kom dan bij de informatiemiddagen van Steunpunt Mantelzorg Humanitas over het mantelzorgcompliment

Deze zal plaatsvinden op 11 april ’11 van 14.00 tot 16.00 uur in het Buurtspeeltuingebouw van Paddepoel aan de Watermanstraat 140.

 

Voor opgave of vragen kunt u contact opnemen met Humanitas, tel. 3126000, mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn