Paddepoel nieuws

netwerkborrelOp woensdag 30 maart van 16:00 - 18:00 uur organiseren Maarten Dölle en Liesbeth Hoffen (twee ZZP-ers uit de Tuinwijk) een ZZP-Netwerkbijeenkomst.

Ze hebben een gevarieerd programma samengesteld, waarbij volop ruimte is voor uitwisseling.

Kunstenaar Jan Reemeijer neemt ons mee om 16:00 uur, in de expositie-ruimte onder het Noorderstation en geeft uitleg over de mogelijkheden aldaar. Na een korte rondwandeling door de wijk langs nog andere zzp-ers (wie biedt zich aan?) gaan we naar de Vensterschool in de Eikenlaan.

In het daarin gevestigde buurtcentrum Sonde 2000 zal Gerrit van Bruggen van de Kamer van Koophandel starters en netwerk-informatie verstrekken. Daarnaast vertelt een gevestigd ondernemer over haar ervaringen. Tijdens de afsluitende borrel kunnen individuele vragen voorgelegd worden.

Maarten en Liebeth hopen weer op een sprankelende bijeenkomst!  Opgave:  mdöDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(PS we richten ons in eerste instantie op de Tuinwijk, maar zzp-ers ''uit de omgeving'' zijn ook welkom!)

 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn