Paddepoel nieuws

bisschop_bekkersschool_-_allerzielen-koppie_copy_prijs_winnaarbissschop_bekkerschool-allerzielen-koppie_copy_prijs_01

 

 

 

 

 

1E en 2e Prijs voor de mooiste wijk van Groningen - Paddepoel

De Jeugdprijs Koppie Coppy werd vanmorgen uitgereikt, in het bijzijn van ouders en kinderen,  aan de Bisschop Bekkersschool in  Groningen.  Het project Allerzielen is er in geslaagd in het vinden van een succesvol project. Volgens de jury een bijzonder project. De geboorte van Allerzielen is bedacht door Mirjam Pepplinkhuizen. Zij vormde een projectgroep waarin naast bewoners de wijkraad, SKSG de Melkweg en kunstenaar Gea Koopman haar inspirerende bijdrage in heeft geleverd.

Herdenken doen we binnen alle culturen en is gelijk het element wat ons bindt en niet onderscheid.

Foto's van vanmorgen:  onder de rubriek MOI klik hier vervolgens nederland 2011-paddepoel-bisschop bekkersschool-koppie copy prijs

bisschop_bekkersschool_-_allerzielen_00Het vieren van Allerzielen is direct te kopiëren en is een rijke aanvulling niet voor het onderwijs alleen. Reden dat in overleg met het bestuur van de school een film over de geboorte van allerzielen is geproduceerd door Marie Meiborg.  De film is mede mogelijk gemaakt door de foto’s van Feiko van der Veen.  De Bisschop Bekkersschool is met recht trots op het winnen van deze prijs. Een concept wat zij graag met een ieder willen delen. Alles over deze school vindt u hier.

 

De tweede prijs Kijk! onze Wijk! Behaalde de tweede prijs en was een project wat in 2009 heeft plaatsgevonden binnen Paddepoel Zuid-West. De 3e prijs werd gewonnen door SKSG met Sportkliko voor alle centra binnen SKSG.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn