Paddepoel nieuws

politieEen 20-jarige snorfietsster uit Groningen bleek afgelopen vrijdag bij controle aan de Eikenlaan onder invloed van 0,8 promille alcohol. Ze is met een rijverbod en een proces-verbaal heengezonden.

Rij alcoholvrij
Alcohol en verkeer gaan niet samen. Uit onderzoek blijkt dat het risico op een ongeval na één glas alcohol al toeneemt met 25%. Na drie glazen alcohol is het ongevalrisico zelfs met 100% verhoogd. Landelijk is bij ongeveer 15% van alle verkeersongevallen drank in het spel. Wie alcohol drinkt in combinatie met drugs of medicijnen, heeft zelfs vier- tot vijfhonderd keer meer kans op ongelukken. Regiopolitie Groningen controleert dan ook streng op alcohol in het verkeer.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn