Paddepoel nieuws

opening_speelplaneetVele instanties en vrijwilligers dragen hun steentje bij aan deĀ  leefomgeving in de wijk. Een algemeen geluid is het ontbreken aan betrokkenheid van de bewoners. Wat is hier de oorzaak van en hoe kunnen we de betrokkenheid vergroten? Moet het anders? Zo zijn er een aantal voorbeelden te noemen waarvan we ons afvragen welke reden ligt hier aan ten grondslag. Zo heeft de kunstcommissie van de wijkraad een initiatief ontplooid om het project Universum te realiseren met het verzoek te willen reageren. Worden alternatieven voor de tram geboden waarop nog geen reactie is ontvangen. Het herhaaldelijk oproepen om informatie voor de site aan te leveren om de interactie tussen de bewoners te vergroten wordt tot op heden niet gehonoreerd. Initiatieven van bijeenkomsten worden mondjes maat bezocht. Wij nodigen u graag uit te willen reageren via contact op welke wijze wij een bijdrage kunnen leveren in de verbetering hiervan. Paddepoel voor en door bewoners.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn