Paddepoel nieuws

grote_markt_n.zOp 15 februari a.s. is in Bernlef van 14:30 - 16:00 een filmmiddag ingepland met een film vol archiefbeelden van de stad Groningen vanaf de 20e eeuw. Een terugblik in de tijd waarin u plekken herkent die er wellicht allang niet meer zijn maar wel de herinnering oproepen. Deze filmmiddag is de eerste van de twee ingeplande filmmiddagen. Op 22 maart is de volgende filmmiddag ingepland, daarover later meer.
Adres: Antaresstraat 45 Entree: € 1,00 plus één consumptiebon.

Ook de redactie is op zoek naar historisch materiaal over Paddepoel. Heeft u informatie? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn