Paddepoel nieuws

bessemoerstrook_-_maquetteBESSEMOERPARK - één van de groene vingers dwars door de wijk

Maandag 31 januari bijeenkomst Werkgroep Bessemoerstrook aanvang: 19:30

Begin januari werden de plannen over de Bessemoerstrook aan de  wijkraad voorgelegd door Ingrid Bolhuis, gemeentelijke projectleider bij de Dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken.

Deze strook is onderdeel van het wijkperspectief Paddepoel in 2020. De Bessemoerstrook is  één van de groenzones, die als ‘groene vingers’ uitstrekken dwars door de wijk. De wijkraad zal het project van A t/m Z volgen en haar bewoners hierover informeren. Met de projectleider is overeengekomen dat nieuws en betrokkenheid van bewoners over de Bessemoerstrook via de wijkraden gelijktijdig aan de wijken wordt voorgelegd . Op de website van Tuinwijk is een artikel over de Bessemoerstrook te lezen. Maandag 31 januari a.s. blijkt  de eerste bijeenkomst van de Werkgroep  en wel om 19:30 uur in Buurtcentrum Tuinwijk, Bessemoerstraat 2. Als u wilt deelnemen aan deze werkgroep kunt u, zoals we eerder gemeld hebben, opgeven tot 1 maart a.s. bij projectsecretaris mw. Lisa Blom, telefoon: 050-367111 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn