Paddepoel nieuws

zonnelaan_28-30Er is bij de gemeente een omgevingsvergunning binnengekomen over de Zonnellan 28-30 blok A; kappen bomen en oprichten appartementencomplex met commerciƫle ruimte (21-12-2010, 201070602) en Zonnelaan 28-30 blok B en C; oprichten 202 appartementen, parkeergarage en commerciƫle ruimte (21-12-2010, 201070593)

Deze aanvragen worden gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig op de hoogte te brengen.

Tegen deze aanvragen kan nu nog geen beroep of bezwaar worden ingediend. In het kader van de Algemene wet bestuursrecht is dat alleen mogelijk tegen aanvragen waarover een besluit is genomen. Voor informatie over de procedure kunt u contact opnemen met het Loket Bouwen en Wonen, telefoon 050-367811, op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn