Paddepoel nieuws

carl_von_rabenhauptCarl von Rabenhaupt, ook wel Carel Rabenhaupt, (Bohemen, 6 januari 1602 – Coevorden, 12 augustustus 1675) was Baron van Sucha, Erfheer in Lichtenberg en Fremisnich, Heer tot Grimbach. Hij hielp de Groningers zich te verzetten tegen Bernhard von Galen tijdens het beleg van Groningen in 1672. Overigens is de verbinding tussen de stad Groningen en Carl von Rabenhaupt waarschijnlijk al ouder als 1672 aangezien er in 1627 (geen verschrijving) een Carel Rabenhaubt lidmaat van de Nederlands Hervormde kerk in Groningen werd.

Het filmpje op YouTube: klik hier

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Carl von Rabenhaupt, ook wel Carel Rabenhaupt, (Bohemen, 6 januari 1602 – Coevorden, 12 augustustus 1675) was Baron van Sucha, Erfheer in Lichtenberg en Fremisnich, Heer tot Grimbach. Hij hielp de Groningers zich te verzetten tegen Bernhard von Galen tijdens het beleg van Groningen in 1672. Overigens is de verbinding tussen de stad Groningen en Carl von Rabenhaupt waarschijnlijk al ouder als 1672 aangezien er in 1627 (geen verschrijving) een Carel Rabenhaubt lidmaat van de Nederlands Hervormde kerk in Groningen werd.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

politiespreekuur

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn