Paddepoel nieuws

morgensterpark_03Meer dan 100 miljoen Europeanen zetten zich in als vrijwilliger en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. 3 van de 10 Europeanen zeggen actief te zijn als vrijwilliger. 2011 is het Europees jaar van het vrijwilligerswerk. Het hoofddoel van het Europees Jaar is te laten zien dat vrijwilligerswerk leuk en zinvol is, dat talloze mensen het met plezier doen en dat er een keur aan reguliere vrijwilligersactiviteiten is die nog bij veel mensen onbekend zijn.

Dat gaat gebeuren door activiteiten die het vrijwilligerswerk aanmoedigen en ondersteunen door, onder andere, het uitwisselen van ervaringen en goede praktijken. Vanuit Europa zal er aandacht worden besteed aan het Nederlandse vrijwilligerswerk, maar ook op gemeentelijk niveau zullen er activiteiten worden ontwikkeld in het kader van het Europees Jaar. De Vrijwilligerscentrale is druk bezig samen met andere steunpunten vrijwilligerswerk leuke activiteiten te bedenken om aandacht te besteden het 'het Jaar'. U hoort hier ongetwijfeld meer over! Kijk voor actuele informatie over het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk op www.movisie.nl of www.vrijwilligerswerk.nl.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn