Paddepoel nieuws

allerzielen_2010Wijkbewoners van verschillende culturen binnen Paddepoel herdachten vanavond hun dierbaren. In samenwerking met de Wijkraad Paddepoel, kunstenaar Gea Koopman, Kindercentrum de Melkweg en Bisschop Bekkersschool is allerzielenviering nieuwe stijl geintroduceerd in de wijk.  Bewoners maakten kennis met de wijze waarop diverse culturen  hun dierbaren herdenken. Alle kinderen van de Bisschop Bekkerschool en het kindercentrum de Melkweg waren betrokken bij het inrichten van het Sterrenplein. Dit plein was omgetoverd tot een internationale herdenkingsplaats. Licht is de overeenkomst die alle culturen samenbrengt. Een geslaagd initiatief wat zeker een vervolg gaat krijgen.

Foto's van deze middag: klik hier

 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn