Hallo mensen van Paddepoel, Co-Creatie nodigt u uit!

ccnieuwbreedHet is tijd om bij te praten. Heb je een sociaal of goed groen idee? Of vind je dat het in Paddepoel ergens aan ontbreekt op het gebied van leefbaarheid als wijk? Wil je meedenken over oplossingen of heb je een klacht over een oplossing die niet werkt? Kom langs. Praat gerust eens mee op de Grote Co-Creatie bijeenkomst voor bewoners en ondernemers en professionals in de wijk. De open bijeenkomsten vinden plaats op elke vierde donderdag van de maand dus op 28 oktober en daarna weer op 25 november in Buurtcentrum Tuinpad.
Je kunt inlopen op twee momenten.
   • Exact om 15.00 uur voor het hoofdprogramma
   • Om 16.15 uur voor bijpraten, hapje en drankje
Geen zin in grote groepen, maar wel een goed idee of een vraag? Kom dan eens langs op spreekuur in Bernlef, bijna elke dag: zie advertentie. Aanmelden voor bijeenkomsten is wel verplicht. Liefst per mail als dat kan. Mail naar: Titia Struiving, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4002 60 45

Co-Creatie en het Coronavirus

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie.Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

Masterplan Kloppend Hart Paddepoel is gereed (2)

kloppendhartrapportbreedHet Masterplan Kloppend Hart Paddepoel is gereed. Het plan kwam tot stand in het kader van Co-Creatie Paddepoel. Als u op onderstaande afbeelding klikt, komt u automatisch op een site waar u het plan kunt bekijken.
kloppendhartrapport3
 

Verslag bijeenkomst Co-Creatie rond Kloppend Hart van de wijk (21 nov. 2019)

wlabbreed

Op 21 november vond er weer een grote Co-Creatie-bijeenkomst plaats. Het voornaamste thema was deze keer de terugkoppeling van de plannen voor het "Kloppend hart van de wijk" (het winkelcentrum en de omgeving). Stedenbouwkundig adviseur Sacha Schram lichtte toe wat de plannen zijn, zoals besproken in de werkgroep en het Lab. Zij kwam daarbij ook terug op de wensen die op de vorige Co-Creatie-bijeenkomst door de wijkbewoners naar voren zijn gebracht. Maar de bijeenkomst begon met een presentatie van de overige werkgroepen (Verkeer en Groen).
Hieronder leest u wat er allemaal is besproken.

Lees meer...

Subcategorieƫn

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn