• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image filmpjes en meer kijk en luister lees meer

RTV Noord bericht dat uit onderzoek van het Staatstoezicht, zou blijken dat er risico’s kleven aan geothermie. De boringen kunnen aardbevingen veroorzaken en daarom moet er terughoudend worden omgegaan met geothermie in een aardbevingsgebied zoals Groningen. De gemeente Groningen is samen met Waterbedrijf Groningen al sinds 2014 bezig met de voorbereidingen op een aardwarmteproject. Op het Zerniketerrein wordt een warmwaterbron aangeboord en met dat warme water willen ze duizenden huishoudens in Paddepoel, Selwerd, Vinkhuizen en Kostverloren verwarmen. De vergunning voor het project moet in november worden verlengd door de minister van Economische Zaken (nu is dat nog Henk Kamp). De onderzoeken van Staatstoezicht worden gebruikt bij de uiteindelijke afweging.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

       CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn