• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image filmpjes en meer kijk en luister lees meer

Denk mee over toekomst ringweg west op 9 oktober bij BAX-bier.

breed info ring baxNu al meedenken over de Ring West van de toekomst? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op maandag 9 oktober bij Baxbier, Friesestraatweg 201/2a tussen 16.00 - 20.00 uur! Waarom? Na voltooiing van de ombouw van Ring Zuid medio 2022 is de gehele ringweg van Groningen vrij van verkeerslichten, met uitzondering van het noordelijke deel van de Ring West. Met de verwachte verkeersgroei wordt de noodzaak om ook de Ring West aan te pakken steeds groter. Graag gaan vertegenwoordigers van de gemeente en provincie nu al met u in gesprek over de aandachtspunten en kansen die de aanpak van de Ring West biedt voor de omliggende wijken. Wij kijken daarbij naar alle ontwikkelingen in het hele gebied tussen de wijk Vinkhuizen en het Reitdiep.

Lees meer...

Fietspad Park Selwerd officieel geopend

fietspadopeningbreedHet vernieuwde en verbrede fietspad door Park Selwerd is vandaag (4 september) ofiicieel geopend. De openingeshandeling werd verricht door wethouder Paul de Rook en Gerard Krouwels voorzitter van het Wijkplatform Selwerd, Het vernieuwde fietspad is onderdeel van de Fietsroute Zernike. Aan de totstandkoming hiervan zijn veel overleggen vooraf gegaan. Het nu geraliseerde fietspad is een stukje minder breed dan in de aanvankelijke plannen. Hiermee is het verlies aan bomen aanzienlijk beperkt. Er wordt nog gewerkt aan het groen en ook de verlichting van het fietspad wordt nog verbeterd. Een grote verandering is de wijziging van de voorrangssituatie op de overgang aan de Eikenlaan. Op deze kruising hebben de fietsers voortaan voorrang. De invoering hiervan wordt begeleid door verkeersregelaars.

Lees meer...

Subcategorieƫn

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 *******************************

DINSDAG 31 OKTOBER

JAARVERGADERING 

WIJKRAAD PADDEPOEL

20.00 UUR

PLUTOZAAL

 

*******************************

HOORZITTING VERKEERSVEILIGHEID.
23 MEI GEMEENTERAAD.
Op de hoorzitting over verkeersveiligheid in de gemeenteraad op 23 mei is ingesproken door onze vicevoorzitter Derk den Boer.
Wie deze bijdrage wil beluisteren moet even op onderstaande link drukken:

*******************************

CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Er zijn voorlopig 9 werkgroepen gevormd rond verschillende thema’s. Zie hiervoor de wijk website www.paddepoel.info

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn